Türkçe

2017 Ürünü Aflatoksinli Kuru İncir Oranı ve İmha Edilmesi

Sirküler Tarih/No:02.11.2017/834

Sayı

:9307

İstanbul,02.11.2017

İSTANBUL KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
ÜYELERİNE SİRKÜLER

Sayın Üyemiz,

Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nden (EİB)'den alınan 2/11/2017 tarihli yazıda özetle; EİB Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda; 2017/18 sezonunda EİB yetkililerine teslim edilecek olan 2017 ürünü kuru incirlerde aflatoksin oranının % 0,8 olması kararlaştırılmış olduğu bildirilmektedir.

Bu bağlamda, aflatoksinli kuru incirlerin işletmelerde kontrolü, teslim alınması, imha edilmesi ve geri ödemeye ilişkin Uygulama Şartnamesi ile dilekçe örnekleri EK'te yer almaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Kurumeyve - Fındık Koordinasyon Şubesi

EK : Uygulama Şartnamesi ile dilekçe örnekleri

İlgili Dosyalar

  Dosya Adı Dosya Boyutu  
EkUygulamaSartnamesi.pdf 430,13 KB İndir