Türkçe

HACCP İlkeleri

Sirküler Tarih/No: 20.12.2017/970

Sayı

: EGT/11283

İstanbul,20.12.2017

 

İSTANBUL FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL MOBİLYA KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
ÜYELERİNE SİRKÜLER

Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan 19.12.2017 tarihli yazıda; Kodeks Alimentarius Komisyonu tarafından 1993 yılında yayımlanan tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları (HACCP) ilkelerinin Japonya Sağlık, Çalışma ve Refah Bakanlığı tarafından uluslararası ticarette zorunlu hale getirileceğine dair Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın EK'li yazısı iletilmektedir.

Bilgilerine sunulur.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Uygulama-Eğitim-İletişim Şubesi

 

EK: GTHB Yazısı (1 sayfa)

 

İlgili Dosyalar

  Dosya Adı Dosya Boyutu  
HACCP_GTHBYazisi_20.12.2017.pdf 169,82 KB İndir