Türkçe

ISM 2019 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu

Sirküler Tarih/No: 18.10.2018/610

Sayı

:5046-06141

İstanbul,18.10.2018

İSTANBUL FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
ÜYELERİNE SİRKÜLER

Sayın Üyemiz;

Köln / Almanya'da 27 - 30 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan ISM 2019 Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonu Birliğimizce gerçekleştirilecektir.

Kakao, çikolata ve çikolata mamulleri, bisküvi, atıştırmalık ürünler, şekerli mamuller, kuruyemiş ve dondurma gibi geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği, 2019 yılında 49. kez düzenlenecek olan ISM 2019 Fuarı, konusunda Dünya'nın en büyük fuarlarından biridir. 2018 yılında yaklaşık 110.000 m2'lik alanda, 68 ülkeden 1.647 katılımcıya ve 143 ülkeden 38.000 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Ziyaretçilerin % 65 sinin Almanya dışından olduğu ifade edilmiştir. Genel Sekreterliğimiz ise ISM 2018'de, yaklaşık 950 m2'lik alanda, 43 firma ile milli katılım organizasyonu düzenlemiştir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, Ek'te yer alan Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 31 Ekim 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimizin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya hububat@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerine sunulur.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Hububat Birliği Koordinasyon Şubesi

Ayrıntılı bilgi için: 
Hububat Koordinasyon Şubesi
Ayşe Ekinci
Tel: 0212 454 06 89
Faks: 0212 454 05 01-02

EK: Sirküler (1 sayfa), Başvuru formu (1 sayfa), Fuar Katılım Sözleşmesi (5 sayfa)

İlgili Dosyalar

  Dosya Adı Dosya Boyutu  
BASVURU FORMU ISM 2019.pdf 202,68 KB İndir
SIRKULER 2019.pdf 409,28 KB İndir
SOZLESME ISM 2019.pdf 332,80 KB İndir