Türkçe

SİRHA LYON 2019 Fuarı Milli Katılım Organizasyonu

Sirküler Tarih/No: 11.01.2018/33

Sayı

: 239

İstanbul,10.01.2018

 

İSTANBUL FINDIK VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMULLER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
İSTANBUL YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
ÜYELERİNE SİRKÜLER

Sayın Üyemiz,

Lyon / FRANSA'da 26-30 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek "SİRHA LYON 2019 Uluslararası Restorancılık, Otelcilik ve Gıda Ürünleri Fuarı” Türkiye Milli Katılım organizasyonunun ilk kez İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KUMİB) tarafından gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Yemek servisi ve otelcilik profesyonellerine yönelik, gıda ürünleri, donanımlar ve hizmetler alanında 11 sektörden, uluslararası 3.035 marka ve katılımcı ile SİRHA LYON Fuarı, restorancılık, otelcilik ve gıda alanında Avrupa'da "Horeca (Otel-Restoran-Catering)” piyasasını temsil etmekte olup, 2017 yılında 29 ülkeden 3.000'i aşkın katılımcı firma yer almış ve dünyanın dört bir köşesinden yaklaşık 237.708 kişi ziyaret etmiştir. Dünyanın en nitelikli şeflerin katılım göstereceği aşçılık ve pastacılık yarışmalarının finalleri yine Sirha Lyon Fuarı'nda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu fuara ilişkin yer kirası, stant konstrüksiyonu, genel tanıtım giderleri ile teşhir ürünlerinin (Türkiye-Fransa fuar alanı) gidiş nakliyesini içeren katılım bedeli (31.08.2018 tarihine kadar yapılan ödemelerde) 750 EURO (€) / m², ya da (01.09.2018 tarihi itibariyle yapılan ödemelerde) 850 EURO(€) / m² olacak olup, bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen katılımcıların, EK'te yer alan Ön Başvuru Formu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak ve katılım payı 1. taksit ödemesine dair banka dekontu ile birlikte Genel Sekreterliğimizin kurumeyve@iib.org.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerine sunulur.

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Fındık-Kuru Meyve Birlikleri Koordinasyon Şubesi

 

Bilgi için irtibat:
İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği
Fındık-Kuru Meyve Birlikleri Koordinasyon Şubesi
Samet ÖZGÜNDÜZ (0212 454 07 62)
Erdal BAŞAR (0212 454 05 48)
Zühal DUMAN (0212 454 07 63)
Faks: 0212 454 05 01,
E-posta: kurumeyve@iib.org.tr

EK: Sirküler (1 Sayfa), Başvuru formu (1 Sayfa), Fuar Katılım Sözleşmesi (6 Sayfa).

 

İlgili Dosyalar

  Dosya Adı Dosya Boyutu  
SIRHALYON2019_OnBasvuruFormu_11.1.2018.pdf 187,04 KB İndir
SIRHALYON2019_Sirkuler.pdf 2.723,55 KB İndir
SIRHALYON2019_Sozlesme_11.1.2018.pdf 328,18 KB İndir