Türkçe

FINE FOOD AUSTRALIA 2018 FUARI - MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU KONSTRÜKSİYON İHALESİ

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin asıl misyonu üyelerinin ihracatı geliştirme faaliyetlerini desteklemek ve koordine etmektir. Bu görevin bir parçası olarak Genel Sekreterliğimiz, Fine Food Australia 2018 Uluslararası Gıda Ürünleri- Makineleri - Restoran Ekipmanları Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonunu 3. defa gerçekleştirecektir.

Melburn /Avustralya'da, yılda bir defa düzenlenen Fine Food Fuarı 10-13 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir ve ilgili sektörde dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilmektedir. Dolayısıyla fuarda Türkiye pavyonunun dizayn ve konstrüksiyonu yapılırken, Türk gıda sektörünün potansiyelinin ve gücünün ön plana çıkarılması önem arz etmektedir.

Türkiye pavyonu, gıda ürünlerini sergileyecek yaklaşık 15 firmanın katılımı ile tahmini 216 m2'lik alanda yer alacaktır. Genel konstrüksiyonunda, bir örneği EK'li ‘'Türkiye Markası Logosu'nun kullanımı ile Tanıtımına İlişkin Yönerge'' çerçevesinde ve Türk gıda sektörlerinin tanıtımı için hazırlanan ve bir örneği aşağıdaki linkten de temin edilebilecek "Turkey: Discover the potential” konseptine (http://www.turkeydiscoverthepotential.com/) uygun bir dizayn kullanılacaktır. Ayrıca pavyondaki tüm stantların, firmalarımıza en etkin şekilde ürünlerini sunacakları bir ortam sağlayacak şekilde tasarlanmasına özen gösterilmesi beklenmektedir.

Konstrüksiyon ile ilgili teknik, finansal ve genel şartnameler ekte yer almaktadır. Bu çerçevede, Türk pavyonunun dizayn ve konstrüksiyonu ile ilgili olarak firmaları teklif vermeye davet ediyoruz. İhale ile ilgilenen firmaların imzalanmış tekliflerini kapalı zarf içerisinde 07.05.2018 Pazartesi Günü mesai saati bitimine kadar Genel Sekreterliğimize elden veya kargo ile ulaştırmaları rica olunur.

 

İlgili Dosyalar

  Dosya Adı Dosya Boyutu  
EK-1 Fine-Food-FP-Melb2018 Genel Plan.pdf 170,61 KB İndir
EK-2 Fine Food Australia 2018 Turkiye Milli Katilimi Plani.pdf 268,25 KB İndir
EK-3. Turkey Discover the potential Logo Kullanim Klavuzu.pdf 4.527,23 KB İndir
Konstruksuyon-IHALE SARTNAMESI-2018.pdf 250,20 KB İndir